top of page
Motorrijles: Welkom
motor 0_edited.jpg

Motorrijschool Almere

SNEL EN VOORRDELIG JOUW MOTORRIJBEWIJS HALEN

Motorrijschool Almere

Snel, makkelijk en vooral voordelig jouw motorrijbewijs halen!

Rijvoordeel is dé motorrijschool voor het behalen van jouw motor rijbewijs. Een begrip in Almere. Bekend om zijn ervaring en altijd scherp geprijsde pakketten. Ons team van vaste instructeurs bezitten alle kwaliteiten om jou te helpen slagen voor je motorrijbewijs.

Onze kwaliteit is jouw garantie voor het behalen van jouw motorrijbewijs. Rijvoordeel motorrijschool onderscheidt zich door een uniek lesmethode. Een methode waarbij je niet al teveel inspanning moet leveren maar vooral moet genieten.

 

De nummer één Motorrijschool in Almere en omgeving met de hoogste slagingspercentage. Tevens is het mogelijk om je in te schrijven voor jouw spoedcursus motorijles, geen lange wachtlijsten maar direct starten!

Motor rijles Almere

1.699

Jouw Voordeel €70
(Tijdelijk actie)

30 uur rijles
AVB Examen
AVD Examen
Gratis proefles
Online instructie

 

GARANT

1.199

Jouw Voordeel €70
(Tijdelijk actie)

20 uur rijles
AVB Examen
AVD Examen
Gratis proefles
Online instructie

 

POPULAIRSTE

699

Jouw Voordeel €70 
(Tijdelijk actie)

10 uur rijles
AVB Examen
Gratis Proefles
Online instructie

BUDGET

PREMIUM

Motorrijbewijs halen in Almere

98%

Slagingspercentage

 

Doordat wij stapsgewijs en examengericht lessen, zorgen wij ervoor dat jij snel je rijbewijs gaat halen!

1134

Geslaagden

 

Voor jou zijn er genoeg leerlingen geweest die hun rijbewijs in 1keer hebben gehaald!

11

Jaar ervaring

 

Onze ruime ervaring in het lesgeven zorgen ervoor dat wij jouw op een uniek en makkelijke manier gaan begeleiden.

2021 leerling_edited.jpg

Motorrijles Almere

Motorrijlessen in Almere op de nieuwste motoren!

De lestijd motorrijles in Almere duurt 90 minuten. Ze worden soms in blokuren van 120 minuten gegeven. Dit heeft voor jouw motorrijles positieve invloed. Als je de motorrijles in blokuren volgt, heb je langer de tijd om de lesonderdelen goed te leren. Hierdoor heb je de mogelijkheid om binnen de lestijd de lesonderdeel goed aan te leren, te herhalen en te oefenen zodat de handeling sneller een routine wordt. En dat wilt het CBR graag zien tijdens jouw motor-examen.

Proefles motorrijles

Je kan je motorrijles natuurlijk starten met een proefles motorrijden. Deze 60 minuten durende proef motorrijles geeft jou de mogelijkheid om kennis te maken met je vaste rijinstructeur. De instructeur zal tevens een schatting doen van de minimum aantal motorrijlessen dat je nodig hebt. En je adviseren wat het voordeligst motorrijles pakket voor jou het beste is. Ervaar zelf waarom iedereen kiest voor motorrijles Almere bij Rijvoordeel verkeersschool. Boek vandaag nog een vrijblijvend proefles motorrijden. 

Geslaagden aan het woord.

Dominique.jpg

Zeer fijne motorrijschool en instructeur. Goede uitleg en tips. Op 9 juli zijn mijn partner en ik gestart met lessen en op 1 sept zijn we beide in een keer geslaagd voor onze motorrijbewijs!

klantenservice_edited.jpg

AANMELDEN

Wil je eerst even kijken of motorrijden iets voor jou is? Dat kan maak dan gebruik van één vrijblijvende motorrijles en ervaar het plezier van het motorrijden!

Bedankt voor de inzending!

Motorrijles: Sollicitatie
bottom of page